Monday, June 22, 2009

Baby...

Nukilan bB sYasYa pada 7:07:00 PM
Tadi usha2 fs yang 1st tu..
Yang ai buat sejak ai skewl lg..
Tetiba nampak pict baby...
Saje je la nak tengok baby tu sebab baby tu comey..
Rupa2nya itu baby anak my fren mase praktikal dulu...Kak Ekin...
Dulu prac salu gegila dengan dia..
Dia suka bawak kete laju..
Siap race dengan dak2 laki yang prac same..
Tak kira time bekpes, lunch or balik..Dia salu race...Memang gila la dia bawak kete..
Tapi best!Sampai dak2 laki tu pun salute kat dia..
Now dia dah jadi mama...Comey je anak dia...Baby boy..Nama anak dia MUHAMMAD ANIQ HARRAZ
Huhuhuh...
Ai pun nak ada baby sendiri gak..Tapi taktahu bile.....



Ni bukan pict baby tu ye..Nie cilok dari google..Hehehehe

4 kumen on "Baby..."

me on June 22, 2009 at 10:40 PM said...

aniq?..adoi..

bB sYasYa on June 23, 2009 at 8:14 AM said...

nape??

dark angel on June 24, 2009 at 1:05 AM said...

baru nak komen, bertuah member dapat baby comel camtu, skali pakcik google punya..hehe

bB sYasYa on June 24, 2009 at 9:11 AM said...

kan dh ckp..hehehe
tp ade link kat name dia..leh tgk pict baby sebnr..huhuh

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez