Thursday, June 18, 2009

Dia + YM = Maaf

Nukilan bB sYasYa pada 8:08:00 AM
Semalam, si dia yang penah menjadi kekasih aty ai suatu masa dulu tetiba tegur ai di YM
(exceli ai dah buang ID dia kat my YM)
Ai tulis semula pe yang dia cakap ye tapi maybe tak sebijik la..Ade part2 yang ai dah lupe..Huhuhu..Sowie

Dia : Salam

Ai : Wasalam

Dia : Sya, *** nak minta maaf dengan sya

Ai : Nape plak?

Dia : Sebab berkasar dengan sya dulu

Ai : Erm...Takpela..benda dah lepas..

Dia : Tapi *** ase bersalah...Sorry ye...

Ai : Takpela..Its ok..

Dia : Sorry.....


Erm....Ai langsung tak tertaip ayat ni "Ye..sya maafkan ***"
Tak tahu nape ai macam tak boleh nak maafkan dia...
Luka di aty masih terasa....
Tapi insya allah..lambat laun mesti ai akan maafkan dia juga dengan seikhlas aty ai.........

P/S: Sesape yang nak add YM ai,sila la ye chenta.aty_bb@yahoo.com

8 kumen on "Dia + YM = Maaf"

bluefroggie on June 18, 2009 at 11:33 AM said...

bole lagi ke ym?
saya da tak bolee daaaa.....
semua pong da tak bole niehhh..
cakap dengan mouse je la kot pas niehhh...

bB sYasYa on June 18, 2009 at 11:52 AM said...

hhuuhuu..
incik..sy gne broadband n lappy sndirik..sbb tu leh..hehehe :P

me on June 18, 2009 at 4:40 PM said...

adoiai..sempat lg promote id kamu..hehe..

yup, amik mase u cure ati kamu k..

enjoy!!

bB sYasYa on June 18, 2009 at 5:09 PM said...

hehehe..besela..
smbil menyelam minum air..hehehe

thanks sebab paham ^_^

me on June 18, 2009 at 5:13 PM said...

welkam cutie..

bB sYasYa on June 18, 2009 at 5:25 PM said...

cutie?ahaks!hehehe :P

Shark on June 18, 2009 at 9:32 PM said...

mau add kmu. tp lame gak la dh x menceburkn diri dgn ym ni..

bB sYasYa on June 18, 2009 at 9:37 PM said...

add aje la ^_^

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez