Saturday, June 6, 2009

Dia

Nukilan bB sYasYa pada 7:15:00 PM
Erm...DIA...

Tadi b4 kuar dengan Lynda..
My mum tanya something..

"Kawan angah yang keje kat Sarawak tu tak balik sini ke?
Cuti sekolahkan sekarang?"

I just jawab..

"Erm..Dia balik...Nape?"

Mum tanya lagi..

"Owh..dah tu, angah taknak buat simcard untuk nombor celcom tu?
Dia balikkan?Bolehla buat.."

Mum tau yang i berkawan dengan dia...
Salu kuar dengan dia bila dia balik sini sebab dia pickup me at home...
Dia gak yang buat bil no celcom tu...

Tapi i just balas

"Erm..malasla nak buat ma...Nombor sekarang ni pun dah ok dah..Dah murah..."

Napela mum tanya pasal "DIA" plak ye...

Then tadi DARK ANGEL call me..
Pasal something...
Yang melibatkan my fren, Shaz...

Lepas hal tu settle..
Tetiba dia cakap

D : "I dah jumpa dat couple.."

I : "Yeah..i know.."

D : "Owh..u baca kat blog dia ye?"

I : "Eh..takla..i bace kumen dia kat ur blog.."

D : "Owh...time jumpa tu, dowang ada tanya, i dah jumpa u blum.."

I : "Hah?!Sape yang tanya?Yang gurl or.."

D : "Entah..I tak ingat sape.."

I : "La..camne dowg leh cakap pasal i plak ni?"

D : "Dowg saje tanya i..Sape lagi blogger yang i dah jumpa.I cakap dowg je la..Then dowg tnya "Syasya?"..I jawab.. "Hah?!Syasya?Blm jumpa lagi.."...I tau u penah couple dengan ....... "

I : "Owh.yeke?Nape ek dia sebut2 nama i plak?"

D : "Entahla.."

Aduh..nape hari ni orang asyik cakap hal "DIA..DIA..DIA"...
Tamo ingat lagi la....

6 kumen on "Dia"

wid on June 6, 2009 at 10:25 PM said...

biasalh tue....tetibe ingatan tue ader jer..mana2x jer mesti akan ader sebut nama dye..alah sya ..relax lah...wat der jer..
kalo mum u tanya cakap jer..asalkan bende u cakap tu xdrlah wat u sakit hti..

bB sYasYa on June 6, 2009 at 11:20 PM said...

entahla wid...
i xigt sgt pun..
tp org plak tnye2....

dark angel on June 6, 2009 at 11:49 PM said...

mak eh..nak jatuh jantung den bila ada orang sebut nama den, hehe..

bB sYasYa on June 7, 2009 at 9:04 AM said...

ala..sebut ckit je..hehhe :P

bluefroggie on June 8, 2009 at 9:58 AM said...

:)

bB sYasYa on June 8, 2009 at 10:12 AM said...

nape senyum incik??heheheh

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez