Tuesday, June 16, 2009

Hurt..hurt..hurt...

Nukilan bB sYasYa pada 9:48:00 AM
Semalam aku gaduh dengan someone..
Lokasinya kat Shell Jalan Tengkera..
Dekat dengan Kota Laksamana..
Puncanya dia tak nak hantar aku balik umah aku..
Dari kul8lbh sampai kul9lbh dia tak hantar..
Nak g sane la..nak jumpa kawan la...
Last2 lepas kuar dari umah naz, dia g benti kat Shell tu..
Shell tu tak jauh dari umah naz n partner naz ade keje kat Shell tu..
Dia tanya nape aku tak reti nak bersabar n tak paham dia...
Masalahnya aku dah cakap awal2 aku nak balik umah awal...
Nape dia mesti tak paham aku n nak lebihkan kawan dia..
Last2 aku cakap if dia tak nak hantar aku takpe..
Aku boleh balik sendiri..
That time aku dah keluar kan hp...
Aku nak call nombor someone if dia blh pickup aku sebab walet aku kat si gila tu...(Awak, saya hampir2 nak call awak sebab awak penah bagitahu yang saya boleh hubungi awak jika saya perlukan awak..kan?)
Tapi si gila tu rampas plak hp aku...Dah bergelut hp plak.
Dia masukkan hp aku dalam poket seluar dia..Aku tarik baju dia...
Dengar bunyi macam koyak tapi tak sure la koyak ke tak..
Dia soh lepas tapi aku taknak selagi dia tak bagi hp aku..
Last2 dia gigit tangan aku..Sangat sakit ye!Aku lepaskan tangan aku...
Aku hayun tangan sekali kat tangan dia..Pastu aku terus lari dari Shell tu...
Aku lari jap pastu aku jalan..Malu sebab ada foreigner yang tengok..
Mane tak nye..Dah la berlari malam2...Kat jalan yang tak ramai sangat orang..
Airmata memang mencurah2 la turun..
Rasa pedih kat tangan...Aku tengok..
Tangan aku berdarah kesan dari dia gigit...
Ada kesan merah, bengkak n darah...
Bertambah2 sakit ati aku ni..
Tetiba ada motor benti depan aku..
Rupanya naz...Naz soh aku benti if aku anggap dia kawan aku..
Nak taknak aku benti..Dia tengok tangan aku..
Tak lame tu aku nampak si gila datang plak..
Terus aku lari balik..Dia sentap tangan..
Aku jerit..Seyes!Dah macam drama je time tu..
Tapi aku tak peduli...Lantak dia la..
Hati aku sakit sangat2...Sanggup dia buat aku macam tu..
Pedih kat tangan menambah sakit di hati...
Last2 selepas lame bergelut dengan dia n naz..
Aku stop...
Peluh memang banyak sangat..Basah terus rambut aku.
Aku ikut naz balik umah dia...
Dia bagi minyak untuk sapu kat tangan..
Then dia bagi aku panadol...
Kepala aku ase berat...
Tapi aku stabil lagi...
Kul10malam, partner naz balik..
Ajak aku g makan kat KFC Batu Berendam..
Kul11, dowang antar aku balik...
Pagi ni g keje memang takde semangat langsung..
Bengkak kat tangan dah surut sikit..Tapi nampak la luka tu...
Sakit di hati masih terasa........

P/S:Me, sowie...semalam saya dah tertido dah..Letih sesangat..Sekarang awak tau dah hal sebenarnyekan...

29 kumen on "Hurt..hurt..hurt..."

me on June 16, 2009 at 11:01 AM said...

xper2..

huh, knape sampai gigt camtu?..kenape die xrespect pompan?..

letak minyak k kat tempat luke tuh..b4 tuh, kene cuci dlu, buang saliva..pastu letak la ubat..



gosh.. i hate dis kind of pe0ple..

bB sYasYa on June 16, 2009 at 11:07 AM said...

to me-->thanks...dh letak ubt dh semlm..pg ni xsempat...td ade member tegur,npe kat lengan ade lebam2..shit!sy br perasan lebam tu...mesti sebab dia cengkam semalam...

me on June 16, 2009 at 11:09 AM said...

kuatnyer die..hm, tp gune kekuatan kat tempat y salah..

jage la bek2 luke tuh, takot melarat..

yang lebam lak, pas 2 3 hari ok la..

sums said, kalo lebam, kene tuam..

sums said, jg tuam..heh..me pon xtau..

bB sYasYa on June 16, 2009 at 11:15 AM said...

xpela..sy biarkan je..biar ia ilang sndri...

me on June 16, 2009 at 11:21 AM said...

tangan mane yang luke tuh?

bB sYasYa on June 16, 2009 at 11:22 AM said...

tgn kanan yg luka..
tp lebam kat lengan kanan n kiri

me on June 16, 2009 at 11:23 AM said...

mak ai..kamu dah register lom?..

syahza on June 16, 2009 at 11:25 AM said...

psycho nye... tampar kt muka dia lenkali...

nape x bawa adik persona g melaka... leh langgo je org jahat tu

bB sYasYa on June 16, 2009 at 11:29 AM said...

to me-->register pe?

to syahza -->erm..dia mmg cm2..ayah xbg lg la nk bwk baby blm matang tu sis.. :(

me on June 16, 2009 at 11:33 AM said...

register OKU..hehe..

erk, jgn la langgor org..xelok hukum org..hidup kan karma..

bB sYasYa on June 16, 2009 at 11:36 AM said...

OKU?adeh..sy blm cacat lg ye incik me..luka2 je..huhu...
ye...baek!

me on June 16, 2009 at 11:44 AM said...

heh..saje jek la..


xbek marah2..nanti kene pakai olay..

bB sYasYa on June 16, 2009 at 11:49 AM said...

olay?hahahha...mane ade mrh...

me on June 16, 2009 at 11:53 AM said...

yek..:p

bB sYasYa on June 16, 2009 at 12:00 PM said...

yela..

me on June 16, 2009 at 12:02 PM said...

get well so0n k..

bB sYasYa on June 16, 2009 at 12:35 PM said...

thanks...

sHe~ on June 17, 2009 at 8:05 AM said...

kuang hajo punye manusia!!
kau hengat kau kuat??
matey lg bagusla org mcm ni..ape kes guna kekerasan pd org yg x mamapu nk balas balik.xke syial je tuh!

-erk!sowi2, ai meroyan syudeh..tp seyes sgt geram baca cite ni, sya..`

bB sYasYa on June 17, 2009 at 9:29 AM said...

xpela she..dia dh minta maaf brkali2 pd sy..dia pun dh urut tgn sy semlm..huhuhu

TeD on June 17, 2009 at 9:47 AM said...

fuck gile!! bitau ted sape buat tu... sya jangan kawan agi ngan orang gile macam tu... psiko! selfish!
nasib baik ade naz (even ted tak kenal).. ye lah, dah memalam... kot jadi benda2 lain kan dah jadi cite lain... sya sabar eh...

bB sYasYa on June 17, 2009 at 10:00 AM said...

thanks ted..sya ok dh skrg... ^_^

siput_uda on June 18, 2009 at 7:46 AM said...

ceh celaka betul la orang camtu..sialan betul

bB sYasYa on June 18, 2009 at 8:02 AM said...

erm...sis...bb ok dah skrg..


to all my frens, thanks ek sebab amek berat dgn syasya..syasya tengok kumen semua emosional...tp syasya dh ok ni..don worie ye ^_^

TeD on June 18, 2009 at 10:13 AM said...

muehehe... mesti la worry... kalau tak, tak kawan la name nye... ;p

dah ok bagus lah...
kalau boleh bawak bincang...
jangan ganas2 eh... tengok tangan dah lebam... hehehe...

take care...

bB sYasYa on June 18, 2009 at 10:56 AM said...

ye ted..sudah berbincang..
hahahaha..lebam dh surut dh..
dh leh men badminton semalam..heheheh

dark angel on June 21, 2009 at 9:24 PM said...

yes, if u need me, am here. just pick up you hp and kol, make sure hp you tak kena rampas lagi lain kali. adakah orang tu yang i cakap kecik je orangnya tu? kalau betul meh i belasahkan. ado ka main kasar.

bB sYasYa on June 21, 2009 at 9:28 PM said...

yup2..
dia leh..len kali blh ye i kol u if jd lg cm2??

dark angel on June 24, 2009 at 1:03 AM said...

confirm boleh.

bB sYasYa on June 24, 2009 at 9:18 AM said...

heheh..thanks dear ^_^

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez