Friday, June 12, 2009

Kak Kid!

Nukilan bB sYasYa pada 10:54:00 AM
Hohoho..
Lame dh tak update blog...
Kebizian melanda kat opis..
Balik umah dah tak sempat nak on9...
So arini nak cite pasal staff baru kat opis bb..
Memula dia tu macam staff2 gurl yg len..
Dia baru masuk 2minggu..
Tapi sejak akhir2 ni dia bagitahu yang dia bekas KAK KID!
Huhuhu....Baru 8bulan berubah...
Bb bt bese je la...
Bb tak nak dia tahu sape bb sebenarnya...
Then semalam........
.
.
.
.
.
.
Tetiba dia cakap...
"Shida, kalau akak macam dulu lagi, dah lame aku ngurat kau..Minta no hp...Kalau tak dapat no hp pun, minta emel pun jadi la..Pagi2 antar emel Darling la..pe la yang patut..."(Shida itu nama panggilan di opis ye)
ALAMAK!
Nape dia cakap camtu dengan bb?huuu..
Terus jadi seram sejuk...
Then mase nak balik..
Dia panggil...
Dia cakap...
"Tak payah la balik dulu..Kalau nak balik pun, salam aku ..cium tangan aku dulu..."
Eeeeeee..TOLONGLA!
Pagi ni dia asyk panggil "B..B...B.."
Bb tamo la dia kacau2 camtu..Tak selesanye mahu keje.. :(

21 kumen on "Kak Kid!"

wid on June 12, 2009 at 5:13 PM said...

ulat bulu mau naik tu bb..
cakap dye meh cik wid nasihat dye...ngee

++buat xtaw jer org mcm tue++

me on June 12, 2009 at 6:18 PM said...

eh akak nih..dah berubah ker?..ker pas 8bulan nak berubah balik jd kid?..hehe..

bertabah k..

dark angel on June 14, 2009 at 1:49 AM said...

propose tak betul tu..haha

syahza on June 15, 2009 at 12:52 PM said...

sapa Bb sebenarnya?

bB sYasYa on June 16, 2009 at 9:26 AM said...

to wid -->hahahha..ulat bulu ye?tp mmg bb abaikan je ulat bulu itu...mls mahu lyn sgt...

to me --> tak tahu la me...tp dia mmg perlu berubah la..dia dh kawen n punya 4org anak...

to dark angel -->propose tak btl?huhuhu..if btl pun, sy taknak ye..

to syahza --> npe sis tnye cm2??

bluefroggie on June 16, 2009 at 10:08 AM said...

berubah la sangat...

me on June 16, 2009 at 10:57 AM said...

woho..as wid said, just ignore her k..

bB sYasYa on June 16, 2009 at 11:02 AM said...

entah la incik froggie...

bB sYasYa on June 16, 2009 at 11:10 AM said...

to me-->ye..sy mmg ignore dia pun..tp if berkaitan hal keje, mmg sy akan bt la pe yg dia xtau...

syahza on June 16, 2009 at 11:26 AM said...

kan Bb ada tulis ayat..

"Bb tak nak dia tahu sape bb sebenarnya..."

me on June 16, 2009 at 11:30 AM said...
This comment has been removed by a blog administrator.
bB sYasYa on June 16, 2009 at 11:34 AM said...

owh..pasal tu..hehehe
pasal hal lame la sis :P

bB sYasYa on June 16, 2009 at 11:41 AM said...

ces incik me..nape bagitahu RAHSIA BESAR ni..ehhehe :P

me on June 16, 2009 at 11:46 AM said...

nape kamu publish komen tuh..ayak..sori sya..me sengaje..hehe

bB sYasYa on June 16, 2009 at 11:52 AM said...

xpe..dh delete dh kumen tu.hehehhe

me on June 16, 2009 at 11:54 AM said...

ala....................dush!!

bB sYasYa on June 16, 2009 at 12:02 PM said...

npe?mrh?hahahahahaahahahaha

me on June 16, 2009 at 12:04 PM said...

mane der marah...

dush = muah..haha

bB sYasYa on June 16, 2009 at 12:36 PM said...

hahahha..ta malu!muah kat org..hehehe

me on June 16, 2009 at 12:58 PM said...

xkan nak muah kat org utan kot..hehe

bB sYasYa on June 16, 2009 at 2:42 PM said...

yola..huhuhu

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez