Saturday, June 6, 2009

Laksa Shack

Nukilan bB sYasYa pada 7:33:00 PM
Mau tulis entry pasal i jumpa Lynda..
Hehehe
Asenya ni dah kali keduakan?? ^_^

Tadi tetiba ase nak mesej dia tadi..
Ajak dia lepak..
Naseb baek ade respon baek..
Siap nak jemput i kat umah lagi..
Naek kete baru dia...
Tapi i plak kene blanje dia makan..
Tapi..i tak kisah :08:





Kat Kluang ni..
Kami tak tahu dah nak lepak kat mana..
Nak g mane..
Bak kata Wid, Kluang ni takde pe sangat..
Heheheh
Tapi lastly kami lepak kat Kluang Mall..

Dah penat pusing2, i pilih untuk makan kat Laksa Shack..
Teringin plak..
Even hari2 lalu depan Laksa Shack depan Melaka Mall tu..
Huuu



Itam2 itu cincau ye



Sirap Cincau dia BEST!




Nasi Kuning Berlauk...
Sedap sebab ade keropok :P



Khusyuk dan tawaduk tul dia makan..
Sambil makan, sambil borak..
Tiap kali jumpa, mesti ade je benda nak cite..
Kalau dulu dia cite pasal keje dia..
I cite pasal study i..
Now same2 cite pasal keje, umah sewa, kete, kengkawan lama..
Tapi dia pun ada cakap pasal study..
Ada our fren buat PJJ...
So dia ase nak buat gak..
I pun nak buat gak.
Tapi tunggu la idup i stabil..
Keje i stabil...
Then sambung semula...
Jumpa dia tak lame pun...
Tapi bestla..
Balik je..
Dia mesej i

"Sya, Thanz ye belanja aku.Kang bile ko balik kluang. Msg je aku.Aku amek ko nant.."

Hahahha..Suka i!

10 kumen on "Laksa Shack"

wid on June 8, 2009 at 8:30 AM said...

apalah bb..
laksa shack nie dekat sgt ngn umah wid..hehhe TAPI kat mid lah...
HARI2 DOK MAKAN free....ngee..
nasi berlauk dye sedap kan..

eh2 nama ku disebut2 yer..
betullah tue...bosan sgt2...tempat hang tue..tapi apa nak wat...

bB sYasYa on June 8, 2009 at 8:58 AM said...

umah bb pun dkt dgn laksa shack gak...
ari2 lalu dpn laksa shack tu..
jln kaki dr umah, 5min je..
tp kat kluang gak bb nk g mkn...
even xde pe kat kluang tu..
hehhee

eh!asl mkn free ni??

bluefroggie on June 8, 2009 at 9:56 AM said...

sy msg awak tapi tak sending2 plak...

bB sYasYa on June 8, 2009 at 10:11 AM said...

tak sending?...
erm..awk ade no celcom sy kan?
msg la kat no tu...
eh..tp sy ade on maxis la..
npe xde pun dpt msg u....

wid on June 8, 2009 at 9:59 PM said...

hhahaha jangan jeles..
housemate wid manger laksa shck..:)

bB sYasYa on June 9, 2009 at 8:13 AM said...

pttla pun...wid..blanje sya plak!

wid on June 10, 2009 at 2:11 PM said...

hahaha...
arinie saya sakit hati lah..
baru nak pi makan kat steven kat mid valley ada lah patut servisec die sgt2x buruk....
xjadi nak lepak2x kat situ...

p/s: mau belanja yer...
tunggu besday kamoo tahun depan hihhhi

bB sYasYa on June 10, 2009 at 3:02 PM said...

betul ni??besday sy thn dpn, sy tuntut ye!

wid on June 12, 2009 at 5:15 PM said...

iyer...tuntutlah...:)

bB sYasYa on June 16, 2009 at 9:27 AM said...

ok cik wid!heheheh

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez