Wednesday, June 3, 2009

Tag dari Ted

Nukilan bB sYasYa pada 2:46:00 PM
* * * * * MULA * * * * *

1. Apa Perasaan Anda Sekarang?
buhsan..taknak keje..nak balik

2. Saya nak makan?
bubur jagung mak saya masak

3. Saya tak suka?
perangai orang yang tak senonoh

4. Impian saya?
nak gapai pe yang saya impikan..terlalu banyak nak tulis kat sini..

5. Haiwan yang saya tak suka?
haiwan yang boleh buat saya kegelian & terangkat2 bahu bila saya nampak haiwan tu.

6. Saya harapkan?
hidup saya sentiasa bahagia...

7. Jika boleh putarkan masa?
saya taknak sebab masa lalu banyak pahitnya bagi saya.

8. Saya pada 10 tahun akan datang?
umur sudah 31tahun..Insyaallah kete pun sudah habis bayar ^_^

9. Handphone saya adalah sebuah?
sebuah hp yang berwarna pink dan saya sangat sayang hp saya even bukan guna sangat..hahhaha...

10. Saya pernah bercinta sebanyak?
Entah la...

11. Saya suka pada?
Benda dan perkara yang buat saya rasa bahagia dan tenang

12. Kawan-kawan saya?
Agak ramai sampai ada yang saya terlupa nama mereka..Hahhahha

13. Pernah dikhianati?
Penah...

14. Apa yang anda hendak lakukan terhadap orang yang mengkhianati anda?
Biar aje la..Tuhan akan bayar cash je sekarang.Takperlu tunggu akhirat...

15. Senaraikan orang untuk di Tag:
Blog ni dah ramai yang takleh tengok sebab private...So saya hanya mahu

-->sis syahza
-->siput uda
-->baybie
-->wid
-->shark

aje yang buat

7 kumen on "Tag dari Ted"

me on June 3, 2009 at 5:39 PM said...

me doa yang manis2 jek u sya pasni..

bB sYasYa on June 3, 2009 at 10:44 PM said...

thanks

Shark on June 4, 2009 at 10:11 AM said...

dlu nk kije..x mo blaja
ni xnk kije plak.
mane satu nk ni..
*tetibe nk mrh

bB sYasYa on June 4, 2009 at 11:08 AM said...

to shark --> asl nk mrh ni??? :(

wid on June 5, 2009 at 8:20 AM said...

bb..
mcm nerlak cik wid nak buat tag kamoo nie..
saya kan xder blog..:)

bB sYasYa on June 5, 2009 at 8:40 AM said...

xpela..jwb dlm aty ye cik wid

wid on June 5, 2009 at 2:20 PM said...

hahhaha baiklah..:)

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez