Wednesday, June 3, 2009

Yesterday nite....

Nukilan bB sYasYa pada 11:02:00 PM
Semalam plan nk g dinner kat KFC dengan Shaz..(even siang tu dah lunch kat KFC dgn teman2 opis..huhu)
Tetiba Adeq plak mesej ajak lepak...
So soh la dia g KFC kat area Gajah Berang tu...
Dah makan kenyang..
Bb saje ajak lepak kat kincir air..
Sebab b4 dat ade ternampak banyak bot & lampu2..
So nak tahu gak pe ada kan...(Tapi bb tau gak ade Pesta Sg Melaka sekarang ni)
Dah puas pusing2, adeq & shaz ajak naek Melaka River Cruise..
So follow je la..
Tiket harga rm 10...Nek ade la amek mase setgh jam untuk lengkap 1 pusingan..
Jaraknya, yang dibagitahu pada banner adalah 9km..Tapi bb pun tak sure..
Yang pasti memang BEST!

Tengok la gelagat adeq ni..Dengki betul!

Mentang2 dia tinggi kan..Huuu


Dia raba bb!













Pictures adalah bese2 aje sebab pakai kamera HP kesayangan ku itu..
Tapi pemandangan sebenar memang cantek..
Naseb baek la bb duk depan sekali..
So leh tengok dengan jelas & dapat pict snap dengan jelas tanpa ade kepale orang..huhuhu

4 kumen on "Yesterday nite...."

me on June 4, 2009 at 9:32 AM said...

cantik jek gambar2nyer..

bB sYasYa on June 4, 2009 at 11:06 AM said...

thanks ^_^

wid on June 4, 2009 at 1:57 PM said...

sgt lawa pemandangannya....
cik bb nnt bawa saya mengeliling melaka...
aritue pi melaka xsempat pusing sgt2...huk2

bB sYasYa on June 4, 2009 at 2:13 PM said...

to wid-->orite wid..boleh aje ^_^

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez