Thursday, July 2, 2009

Late n Sad

Nukilan bB sYasYa pada 1:25:00 PM
Pagi tadi ujan sangat lebat..
Beserta angin...Yang buat ai tersedar dari tido..
Ai tido umah kawan ai so dia la kene hantar ai g keje..
Tapi dia perlu siapkan tugas dia terlebih dahulu..
Disebabkan ujan yang sangat lebat, jalan jadi jam..
JAM YANG TERUK!
Last2 ai sampai opis lewat 22minit!
OMGs!Naseb baek ao dh kol opis awal2..
Bagitahu ai masuk lambat..

Dah tu mase nak kuar umah, mak kawan ai membebel kat anak2 dia..
Dan tak pasal2 ai pun kene soal siasat & marah2..
UIsh..ai cuma diam je..Yela..Orang tua kan..Tapi...

Then tadi kawan ai tu kol..
Ai tanya mak dia marah2 lagi ke..
Then dia cite la pe jadi kat umah lepas dia antar ai..
Entah macamane tetiba airmata ai turun...Sebak je ase....

"Awak...patutla mata saya semalam terkelip2 je..Kan betul pe saya cakap kat awak semalam..."

4 kumen on "Late n Sad"

dark angel on July 2, 2009 at 5:21 PM said...

rileks dear..benda2 camni takleh jangka, duduk ngn parents mmg suck,i tak sabar nak pindah rumah ni serius, payahlah. but girl, you hv to be strong ok, jgn biarkan benda2 ni ganggu emosi u, tau.

bB sYasYa on July 3, 2009 at 9:16 AM said...

ye..i ok jew dude.. ^_^
bile nk pindah umah?
nk join!
bdw, umah sewa dpn umh i duduk skrg dh ade org pindah masuk la...

dark angel on July 3, 2009 at 8:53 PM said...

tulah tunggu loan I settle dari givt ler..bosan gak tunggu, ada jugak ai ceroboh rumah sendiri kang..huhu

bB sYasYa on July 7, 2009 at 8:51 AM said...

uit..ceroboh umah sndri??leh plak cmtu.huhuh

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez