Tuesday, July 21, 2009

Nikmat makan telah ditarik!

Nukilan bB sYasYa pada 10:29:00 AM
Sudah empat ari ai menderita sakit lidah..
(Sila jangan pikir yang bukan2 ye)..
Puncanya, Khamis lepas, sedang enak menikmati lunch bersama teman2 opis di cafe yang mahal cekik darah tu!
Tetiba ai tergeget lidah sendiri...
Teman2 kata ade orang tengah ngumpat ai tu sampai ai leh tergeget lidah sendri..

Then Sabtu lepas, ai ase laen di lidah..
Bile tengok, lidah ai dah luka..Terbelah sedikit..
Ahad, ai langsung tak makan nasi..Ade beli nasi goreng untuk dinner tapi ai makan sikit je..
Sangat sakit ye!
Semalam, luka itu menjadi ulser..
B4 this, ai boleh handle lagi sakit ulser..
Tapi kali ni, sangat tak tahan..
Makan susah, cakap pun susah...
Lepas lunch semalam, ai terus makan panadol..
Badan ase panas..
Ai tido jap, rehatkan badan..
Teman2 opis banyak yang menegur..
Tanya nape muka ai pucat...

Malam semalam, ai pikir macam nak g klinik je..
Tapi macam dah ok plak badan...
Hari ini sakit masih terasa...
Ape mahu buat ye???

2 kumen on "Nikmat makan telah ditarik!"

dark angel on July 21, 2009 at 9:06 PM said...

parah jugak tu, kalau g spital dia jahit tak? abislah lidah kena jahit, takleh bayang.try cari pati haruan, mudah sembuh luka.

bB sYasYa on July 22, 2009 at 9:37 AM said...

erm..xperlu jahit..
semlm dh g beli ubat..

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez