Sunday, July 19, 2009

Planetarium Melaka

Nukilan bB sYasYa pada 9:50:00 PM
Jummat lepas, ai telah mengada2kan diri untuk terlibat dalam percubaan pembukaan Planetarium Melaka..
PKNM telah meminta 10 orang wakil dari jabatan ai..
Bos minta sowang pegawai tu untuk buat pemilihan..
Kebetulan ai baek dengan pegawai tu..
So ai minta la dia isi nama ai..HAhahahaha

Dapat la memontengkan diri sebentar..
Berehat setelah 2ari 2malam menyiapkan slide presentation bos..Huhuhu

Lepas solat jumaat, ai dengan staf2 yang terpilih, gerak la g tempat tu..
Tak jauh pun so jalan kaki jew.Tapi agak berpeluh dan lelah ye..huh!

Memula ke dewan teater..Ade video yang ditunjukkan hampir 45min..
Wah..syok ye!Seperti berada di dalam video tu skali..
Lagi2 part mase zaman purba Mesir...




Dalam dewan teater...
Ade part yang ai terlepas coz ai tak tahan sangat nak g toilet..
Dewan ini memang gelap dan kusinye empuk!








Tempat ni tak buka lagi sepenuhnye..
Ade 2 level lagi yang kosong..
Kecik jew tapi ok la..

Kenapa ye angkawasan itu ensem2 belaka??
Hhuhuhu...




Haiwan pertama ke angkasa..
Tapi mati di sana..




0 kumen on "Planetarium Melaka"

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez