Wednesday, July 15, 2009

Sick..

Nukilan bB sYasYa pada 11:03:00 AM
Balik dari Terengganu...
Terus badan tak sihat..
Kematu duk 10jam dalam bus tu..
Pastu hanya makan oti jew sepanjang dalam bus tu..Puncanya bus tak benti lame sangat..
Tak sempat nak g tapau..Sempat g toilet jew..Hehehhe..
Sampai Melaka dah malam...
Terus g makan dengan orang yang pick up me kat MC...
Lepas makan, ondaway balik umah, aku muntah plak kat tepi jalan..
2, 3kali gak la..Habis semua pe yang aku makan tadi, dikeluarkan semula..Huh!
Badan jadi lemah gile..
Sampai umah, mandi2 terus tido..

Itu gak la menyebabkan aku EL semalam..
Nak bagi badan ni rest betul2..Tetiba juga diserang batuk dan selsema..Sehingga kazenku offer ubat macam2...

Tapi tak aman gak cuti..
Orang opis asyik kol jew.
Last2 open gtalk..
Macam2 hal plak kene bersoal jawab..

Hari ni masuk opis...
Banyak gak bend atas meja nak kene settle ni..
Tapi ade plak hal yang tersangkut disebabkan orang2 yang terlibat, tiada..
Huh...balik lambat la arini..(Macam tak bese plak..)

Pagi tadi mase nak g keje..
My mum kol..Tanye dah sihat lom..My sis bagitahu dia semalam..
So aku just jawab ok jew..
Tapi pewot masih ase tak sedap..
Ade something wrong ke???????

5 kumen on "Sick.."

slay86 on July 15, 2009 at 4:42 PM said...

la..siannye..tido awal mlm ni k..

siput_uda on July 15, 2009 at 6:15 PM said...

sakit sebab tak makan tu..pewut masuk angin..

bB sYasYa on July 15, 2009 at 6:36 PM said...

to slay86 :tak pat tido awl..byk kje :(

to siput uda : itula..tp skrg stil ase xsedap pewot.. :(

dark angel on July 16, 2009 at 12:16 AM said...

lepas ni, bawa bekal dalam bas tau, roti pun jadilah.Lagi bagus bawa nasi ayam ke, mee bandung ke,samp pedas power ke..haha

bB sYasYa on July 16, 2009 at 9:13 AM said...

adoi!melampau tu yunk..

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez