Monday, July 6, 2009

Suprise!

Nukilan bB sYasYa pada 9:54:00 AM
Besenya bile ari cuti memang ai bangun lewat la..
Kalau tak kul12 or 1, memang ai tak bangun tido lagi..
Tambah2 semalam pagi ujan lebat plak..
Pergh..makin masyuk ai tido..

Tetiba tengah syok tido..
My housemate, kak wawa kejut ai bangun..
Dia cakap ade orang nak jumpe ai kat depan umah..
Ai punye terkejut...
Tapi sempat lagi termenung & pikir..
Sape plak nk jumpa ai ni..
Ai tengok hp, takde plak msg or kol..Mase tu dalam kul11.30pagi..
So takde memang takde orang buat temujanji la kan..
Huhuhuh...
Tapi sape plak datang ni..
Then ai kuar bilik, ai jengah sikit..
OMGs!Blogger itu tersenyum kat depan umah...
Aduhai..dia nampak muka ai baru bangun tido la plak..
Nasib baek ai berpakaian secara sopan dan santun malam tu
Salunya...Kalau ai tido..Huahuahuahua..Pikir la sendiri ye..
So dia hanya nampak ai memakai t-shirt dan short la..Tak seksi sangat la kan..
Hehehehhe...
Tapi memang ai terkejut gila la..
Terus ai g toilet..
Cuci muka, gosok gg..Buat pe yang patut la..
Keluar toilet, tengok dia dah ade kat ruang tamu..
Dengan muka yang agak blushing..
Ai pun duduk la depan dia..
Malu tau!
Borak2 jap..Pastu dia ajak ai g breakfast..Eh!Breakfast ke?Lebih kepada lunch asenya..
20Minit je ai bersiap tau..Dalam kul 12 kami kuar.....
Hehehhe

P/S:Awak owh awak..Tamo la buat macam tu lagi ye..Malu saya tau..Len kali bagitahu awal2 k ^_^

13 kumen on "Suprise!"

Capo Grande on July 6, 2009 at 7:11 PM said...

wow, seksi saya lg...jemput dtg rumah ye kamu kamu....

wid on July 7, 2009 at 8:04 AM said...

hahaa..
mcm mana rupa cik bb nie bgn tidow yer..
nak gak tengok..lain kali letak pic kamoo tue yer..

bB sYasYa on July 7, 2009 at 8:49 AM said...

to capo grande -->seksi anda tidak menarik!hahahahahah

to wid -->alahaai..memalukan je nak tgk muka bb bgn titow...huhuhu

dark angel on July 8, 2009 at 11:42 PM said...

saya suka tengok awak camtu, baru bangung and macam terkejut dan blushing camtu, seriously suka sangat. Tapi, dah awak kata jangan buat camtu lagi, so takleh lah saya buat lagi. Seriously suka sangat, tapi takpalah, saya jadikan itu kenangan paling manis saya ya..hehe.
(dah takleh cover dah identiti itu blogger, maaf yer).

bB sYasYa on July 9, 2009 at 9:04 AM said...

hahahha..
ngaku gak akhirnya..
heheh

sy bukan ape..
sy malu la..... huuu :P
tamola buat macam tu lagi ye..
lenkali bgtahu awal2 tau ^_^

sy tak marah cume blushing...

bluefroggie on July 9, 2009 at 10:02 AM said...

eh... :p

saya pon suker la tengok awak macam tue... suker giler la... sangat-sangat suke.. suke sangat-sangat :p

nanti nak tngok awak camtu gak la...

ngeh3

bB sYasYa on July 9, 2009 at 1:46 PM said...

ape ni incik froggie?? :P
huu..malu ai!

bluefroggie on July 9, 2009 at 2:36 PM said...

jgn mara ye...
saje ngusik :)

DA,
ko jgn amek ati plak.. amek la menda lain ke ape ke ok... aku guro..

bB sYasYa on July 9, 2009 at 3:19 PM said...

tak marah..
tp malu la..huhu

dark angel on July 9, 2009 at 11:40 PM said...

froggie, nasib ko minta maaf, kalau tak memang aku nak keluarkan thai boxing aku dah.hahaha.By the way, ko hati2lah dari skang, sebelum keluar rumah tu banyak2 doa ye, agar tak jumpa kaki pukul yang aku upah.haha

bB sYasYa on July 10, 2009 at 9:03 AM said...

hahahah..macam2 la kamu ni ^_^

TeD on July 10, 2009 at 10:28 AM said...

apesal aku pun macam blushing nih...

bB sYasYa on July 10, 2009 at 11:16 AM said...

weee..wink*wink*

same la kite incik Ted ^_^

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez