Wednesday, July 29, 2009

The Taking of Pelham 1-2-3

Nukilan bB sYasYa pada 9:02:00 AM
Semalam...
G keje dan balik keje dihantar dan dijemput oleh cik neburaln..
Puncanya pagi tu sebab ai dah terlepas bus..
Balik keje dia amek sebab nak keluar...Agpun dia tak keje..Dia cuti seminggu..
Tepat keje dia kene tutup sebab H1N1..

Lepas ai dah mandi, basuh baju, jemur, solat..Dia plak g settlekan hal dia..
Pastu dia jemput ai semula..
Memula nak g tengok wayang kat MBO, tapi Melaka Mall tutup sebab banjir..
So g la bandar..
Memula g makan dulu kat Newton...
Then solat maghrib jap..
Pastu g tengok tiket kat GSC Dataran Pahlawan..Nak tengok cite The Taking of Pelham 1-2-3..
Tapi tiket kul10malam..Time tu baru kul8..
So g umah Shaz plak..Amek barang ai dan antar ubat..Dia ade pesan soh belikan ubat demam..

Kul930 kami dah sampai semula ke Dataran...
Tapi mata ai dah start mengantok..Huhuhuu...Penat keje kot..
Tapi disebabkan cite tu menarik, sampai abes cite kul12malam pun ai tak tidor..hehehehe

Hari ni plan nak g maen bowling plak..
Tapi tak confirm lagi..
Pagi tadi dia antar ai g keje gak..
Sebabnya, sini ujan lebat..


The Taking of Pelham 123 is a 2009 thriller film, directed by Tony Scott, and starring Denzel Washington, and John Travolta. The film is based on the novel of the same name by Morton Freedgood (writing under the pseudonym John Godey), and is a remake of the original 1974 film adaptation, which was also remade in 1998 as a TV movie. Production of the current remake began in March 2008, and the film was released on June 12, 2009
P/S: Thanks ye yunk ^_^

6 kumen on "The Taking of Pelham 1-2-3"

bluefroggie on July 29, 2009 at 1:17 PM said...

mmg best ;)
lapan belas bintang berkelipan...

bB sYasYa on July 29, 2009 at 2:42 PM said...

dh tgk dh?

Shark on July 29, 2009 at 6:45 PM said...

best ke...nk tgk gak.MBO banjir..
huhu...x tau pon.mklumla..dah x de kt mlk. dh berhijrah.
sya...nk phn no.

bB sYasYa on July 30, 2009 at 10:09 AM said...

dh berhijrah ke?duk mane plak shark??

bluefroggie on July 30, 2009 at 10:28 AM said...

dah..

bB sYasYa on July 30, 2009 at 10:34 AM said...

yup3..sy dh tgk kat blog kamu..hehehe :P

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez