Thursday, July 23, 2009

Trip ke GADEK again!

Nukilan bB sYasYa pada 9:27:00 AM

Ai, miki, adeq, puteri, along dan yang tunduk tu anna.




Naz, boy dan AK




Dowang dah siap mandi n makan..Kemas2 nak balik


Kul10lebih malam...
Kami seramai 11orang, menaiki 3buah kenderaan..
Bergerak ke gadek..
Kami yang 11orang adalah :
Ai, shaz, Along, Puteri, Shafiq, Naz, Anna, Miki, Adeq, Boy dan AK..
B4 tu, ai bersama puteri telah masak2 di rumah puteri..
Juadah adalah bihun goreng, nugget dan tembikai..
Naz dan anna plak buat air bandung...
3 buah kenderaan itu ialah :
Kancil dan 2buah storm milik Suria FM..
Miki, shafiq dan AK keje dengan Suria FM..Kebetulan mereka ade crossover area melaka..
Sebab tu dowg ajak g gadek..Lepak bersama2..
Kami pun buat plan untuk pakai baju suria fm yang miki bagi free...
Dah macam boria la..Heheheh
Mase ondaway nak g gadek tu..Kami benti kat satu traffic light tu..
Tetiba ade 2orang gurl naek moto, teruja tengok kami..
Sengeh2 n lambai2..
Dowg agak kami ni memang betul2 pekerja suria fm kot..
AK dan Miki pun dok melayan dak2 pmpuan tu..Siap ajak join kitowg lg..
Bertambah suka la dak2 pmpuan tu..
Tapi memang lawak gile la...
Kenderaan laen tengok pun semacam jew..heheheheh
Sampai gadek dalam kul11lebih macam tu..
Memang kecoh la dak2 ni mandi air panas..
Paling lawak tengok AK..
Dia tu agak kepondanan sikit la..
Terjerit2 bila dak2 ni simbah n tolak dia masuk kolam..
Macam udang kene bakar jew..Heheheh
Tapi sian gak la...
Dalam kul1pagi kami gerak balik..
Then dowg g minum..Tapi ai tak join..
Ai balik umah dulu sebab pagi ni nak keje!

2 kumen on "Trip ke GADEK again!"

dark angel on July 23, 2009 at 7:55 PM said...

nasib awak g kerja kan...hehe.

bB sYasYa on July 24, 2009 at 8:16 AM said...

ye..kje itu tanggungjawab ^_^

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez