Friday, July 31, 2009

Update!

Nukilan bB sYasYa pada 5:44:00 PM
Sejak kebelakangan ni agak kebizian dengan tanggungjawab di pejabat...Sampai ada yang bertanya, "bile nak update blog?"

Selain tugas2 pejabat, gigih berusaha untuk mafia wars di FB...
Hahahahha..Matey la kalau bos nampak..Aritu dia dah tanya pe yang ai surf..
Time tu memang terang lagi bersuluh lampu kalimantan, ai buka FB..Naseb baek time tu tengah tengok pasal reunion dak2 sekolah rendah ai dulu..
So ada la gak nak balas bile dia cakap "Pe yang awak buka tu?Friendster kew?"

Bos ai tau pasal FS la!Hehehehhe

Even ai guna lappy n broadband sendri..
Namun kena gak beware sentiasa!

Abes tugasan di pejabat..Balik umah, ade yang menjemput dan menunggu untuk keluar..
G makan, tengok wayang, usha2...
Semalam aje, ai telah memenuhi undangan makan ikan bakar yang disponsar oleh 2orang staf lelaki opis...
Umbai menjadi sasaran...Wah!Agak tertipu juga sebab budget tempat tu betul2 terapung dan ase angin laut..Sebab nama tempat tu Perkampungan Ikan Bakar Terapung, Umbai..
Tapi hampes saja...Sudah termoden sehingga tak terasa angin lautnya..Hahahha...
Dah la agenda untuk menonton The Proposal tergendala sebab nak g Umbai ni..

Rabu lepas juga ai telah ke Hospital Putra..
Melawat adek kawan ai..
Dia bercuti seminggu sebab UPM ada kes H1N1..
Balik2 dia plak demam..Tapi bukan saspek H1n1 ye..
Dia disaspek demam denggi..Tapi alhamdulliah..
Hasil ujian darah menunjukkan dia demam panas sahaja..

Ai pergi melawat, tapi dapat makan satay free..
Disponsar oleh family kawan ai..Hahahah...
Dah la ai g tangan kosong jew..CET!Tak malu betul la ko ni syasya! :P

Malam ni pula, sudah ada 2 undangan makan..Tapi salah satu je ai pilih..
HAhahaha..Memang bizian??

0 kumen on "Update!"

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez