Wednesday, August 12, 2009

Budak Suruhan???

Nukilan bB sYasYa pada 12:09:00 PM
Sejak 2minggu lepas, ade 1 no maxis..Kerap kali mesej ai..Bile ai tanye dia sape, dia cakap

"Awak tak kenal saya dan saya tak kenal awk..No hp awk ni pun sy tekan2 jew.."

erm..tak berape logik bile dia send msg pd no yg dia sndri tak pasti..Yang dia maen tekan2 je time nak send tu..

Memula ai ignore je dia..Sebabnya ai tak suka sangat nak melayan mesej dari orang yg ai tak kenal...Tapi lama2...Mesej yang dia hantar pada ai, buat ai tertanya2..

Dia : "Awak nak tau kalau ada orang nak jadi budak suruhan awk..."

Ai : "Eh..utk pe sy nak nak ada budak suruhan.."

Dia : "Tapi kalau saya merayu pada awk, nak jadi budak suruhan awk, awak terima tak??Saya sanggup buat ape saje even awak suruh saya merangkak depan awak skali pun..."

Ai : "Saya tetap tak nak budak suruhan ni.."

Dia : "Im begging u..."

Ai : "Awak nak jadi budak suruhan saya sebab duit kew?"

Dia : "Tak la..Free je..."

Ai : "eh..takkan la free.."

Dia : "Awak tak tahu ke..Ade sesetengah lelaki suka jadi budak suruhan perempuan.."

Ai : "So awak ni lelaki la...Umur brape..Study lagi ke pe??"

Dia : "Yup..saya lelaki..Saya study lagi..awak kje ke?"

Ai : "Study mane?Kos pew?"

Dia : "UTM..kos electrical.."

Ai : "Owh, jauh gak jarak awk dengan saya ye "

Dia : "Awak duk mane?bagitahu je la..Saya sanggup datang tempat awak "

Ai :"Erm..So now awak dah penah jadi budak suruhan pada mane2 perempuan ke?"


Dia : "Blum ada lagi..Tengah carik la ni..Bolehla saya jadi slave awak..Saya janji akan jadi slave yang bagus. Saya akan ikut arahan awak..."

Aiyak..dia ni memang pelik dan macam2 la!Ai terus tak layan lagi mesej dia lepas tu..Tapi wujud ke budak suruhan yang menjadi hamba tanpa ganjaran??

P/S: Ade sesape nak dia jadi budak suruhan anda?Boleh bagitahu ai..Nanti ai bagi no contact dia..huhuh

24 kumen on "Budak Suruhan???"

slay86 on August 12, 2009 at 1:30 PM said...

eh..ngarutnye..x try dgr suara dia..? erm..i pn sggup jadi bdk suruhan u..mau..?? ehehe..

...mIsS chOki chOki... on August 12, 2009 at 1:43 PM said...

uikks
macam besh je ade budak suruhan
haha
tp macam menakot kan pun ade kan

bB sYasYa on August 12, 2009 at 2:15 PM said...

to slay : i dh try kol dia byk kali..tp dia tak pnh angkt..so mmg xdpt dgr suara dia la..
eh, rela ke nak jd bdk suruhan i?heheheh

to miss choki2 : itula..agak weird kan?eee..tatot!

TeD on August 12, 2009 at 2:32 PM said...

hehehe... man are stupid sometimes... could begging u just want to be with you... ape lagi bb, suh dye basuh lantai rumah b... :)

syahza on August 12, 2009 at 2:52 PM said...

akak nak!

bB sYasYa on August 12, 2009 at 5:25 PM said...

to ted : huhuh...bb tak sampai aty la nak soh2 org cm2 je..huhu

to syahza : sis nk?ok..nnt org bg no hp dia..seyes?

++d++ on August 12, 2009 at 6:21 PM said...

hahahhaa dye tue tengah bosan lah tu cari no.taktaw nk msj sapa...ngee

cinderella_parker on August 12, 2009 at 7:26 PM said...

die ngigau kot
ok, task pertama suruh die cuci toilet dulu. haha

bB sYasYa on August 13, 2009 at 8:40 AM said...

to d: entah la wid..xtau la dia bebtul nk jd slave or mmg dh xde kje len..huhuh..

to cindy: ala..cuci toilet tak mencabar sgt la...soh dia shopping utk kite..tp pakai duit dia la..huhuh

Tentang Kite on August 13, 2009 at 9:13 AM said...

maybe ..dia saje nak pancing u tuk layan msg dia...jgn dedahhkan identt k sbb u xkenal dia kan..

bB sYasYa on August 13, 2009 at 9:30 AM said...

to tentang kite:yup2..i setuju dgn u..tp i mmg xbgth pape psl diri i pd dia..

♥ me_eyanz ♥ on August 13, 2009 at 10:54 AM said...

dia suka awak..tp dia sngaja wat mcm tu..kmfm dia knl awak..ngee..hehee..kotlaa..
aty2 awak..seramm jg sbnrnya..

♥chentaMAYA™ on August 13, 2009 at 12:25 PM said...

aahah!
klako jerk~

bB sYasYa on August 13, 2009 at 1:08 PM said...

to me_eyanz : entah awk..sy pun xdpt agak dia tu sape..kwn sy or org yg sy btl2 xknl

to chenta maya:mmg klakor..tp seram gak!

ayut on August 13, 2009 at 2:10 PM said...

I rasa dia ni ada masalah psychology. Actually you all pernah dengar tak Slave/master lifestyle, kepada budak bawah umur tak digalak menggoogle perkara ini, korang akan sakit jantung. Lifestyle ni wujud, even kat negara kita, tapi they all keep this thing very low. B, masa u bagitahu I perkara ni, I dah terfikir this thing, tapi lifestyle ni selalunya wujud dalam golongan lelaki gay saja.

Tapi mungkin, yaa..budak ni sekadar desperate nak cari makwe. Tapi lagi, naluri perempuan yang typikal takkan boleh terima lelaki sedesperate (sanggup letak diri mereka terlalu rendah) ini, apa budak ni dah takder cara lain ke nak mengurat, entah betul ke idak budak UTM, tak berani nak angkat telefon plak tu, entah2 budak baru baligh apa.haha.

ishhh..tak komen2, bila komen panjang bebenor, sorry yer B.

bB sYasYa on August 13, 2009 at 3:58 PM said...

takpe yunk..komen la pnjng2 pun..tak dosa tak..hehheh

tp betul la pe u ckp tu..i pkr dia gay..but why dia nk jd slave pd gurl...confius gak ni..
whatever pun, dia dh takde msg2 i lg..huhuh

ayut on August 13, 2009 at 6:09 PM said...

mungkin dia nak straight kan diri dia..hmm manusia...kita taktahu apa cerita dia...kita hanya boleh buat andaian saja. Klau betul dia terlibat ngn lifestyle camtu...bukan calang2 orang tu..orang biasa takkan terexpose ngn benda camtu..biasanya..hehe. Apa kata u ngurat dia balik..haha..gurau je ye. jgn marah.

bB sYasYa on August 13, 2009 at 11:53 PM said...

i ngurat dia blk?straightnye i!heheheh

hannie_luv_vespa on August 14, 2009 at 1:32 PM said...

S.E.R.A.M~~~

adew manusia camni?

bB sYasYa on August 14, 2009 at 3:40 PM said...

ADE LA HANNIE..NK KNL DIA X?HEHEHHE

miss ubi on August 17, 2009 at 12:13 AM said...

agak sewel jugak budak itu..huhuuhu..mayb dia menghadapi stress yg agak tinggi...

bB sYasYa on August 17, 2009 at 9:16 AM said...

tp kan..sy confirm dan yakinnye dia GAY!

Che' Pit on August 17, 2009 at 6:21 PM said...

uiks, ada gak manusia mcm tu ek.. tak pernah lak tahuatau dgr, ni 1st time..

bB sYasYa on August 17, 2009 at 9:08 PM said...

ye..sy pun 1st time tau..huhuhu

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez