Friday, August 14, 2009

Mahu tambah duit??

Nukilan bB sYasYa pada 12:38:00 PM
Baru2 ni saya ade ter"join" satu program multilevel secara tidak sengaja..Huhu..Sedih je munyiknye..
So now saya nak paksa orang plak join saya..Hahahahah
Hanya bayar rm170 sekali seumur idup, anda akan dapat buat duit selepas itu..Caranya..
Anda perlu berdaftar dengan syarikat ads4bucks ... Untuk pendaftaran, anda perlu bayar rm170 sahaja. Kemudian anda perlu mencari 3orang untuk berada di level bawah anda. Setiap orang, anda akan dapat rm33. So kalau 3orang, anda kali la dengan 3 ye..
Then apabila orang bawahan anda telah mendapat orang2nya, anda akan mendapat 15 % daripada rm33 setiap orang tu. Jika semua orang di bawah anda telah berjaya mencari orang2 di bawahnye dengan menjadi sepasang, anda akan mendapat 25% pula..Paham?
Contoh :
Anda ketua, lantik 3orang pembantu...so dah dapat rm33 * 3 =rm99
3 orang pembantu mencari anak2 buah mereka..So ade 9orang la kan pada level ke tiga..
Rm33 * 3 * = jumlahnya, anda akan dapat 15%
9orang tu kalau dipasang2kan..dapat 4pasang..so di situ anda dapat 25% pula..
So berape banyak level di bawah anda pun, kiraannya sama.
Selain mendapat duit, anda akan dapat blog dan ruang untuk mengiklankan produk anda di laman web tersebut
Kalau anda taknak iklankan pape produk, anda boleh iklankan produk rakan2 anda..So anda boleh charge pd dia. Sedangkan iklan tu free je..Pandai2 la nk buat bisnes kan..
Then akan dapat kad bio energy, sms blaster, dan e-library..
Mahu tahu lebih lanjut, boleh contact sy :
No hp : 013-6360860
Saya akan terangkan lebih lanjut..
P/S: Awak owh awak..awak WAJIB join sy ye!heheheh

6 kumen on "Mahu tambah duit??"

ayut on August 14, 2009 at 9:53 PM said...

siapa si awak tu??? hahaah..saya bab ni..saya lari dulu...haha

bB sYasYa on August 15, 2009 at 2:28 PM said...

jahat awak ye!

ourluvremains on August 17, 2009 at 1:38 AM said...
This comment has been removed by the author.
bB sYasYa on August 17, 2009 at 9:11 AM said...

orite incik shark!

ourluvremains on August 17, 2009 at 6:57 PM said...
This comment has been removed by the author.
bB sYasYa on August 17, 2009 at 8:19 PM said...

abes tu?cik ye?

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez