Tuesday, August 4, 2009

Note..note..note...

Nukilan bB sYasYa pada 4:19:00 PM
Pagi2 dah banyak note kat atas meja ai ni..
Puncanya semalam masa dah nak balik, dowg dok sibuk bagi2 note ni..
Nak itu, nak ini..
So arini kene settlekan la..
Tapi semua itu sudah disiapkan ketika ini..
Cube tengok semua note tu..
Semuanya tulisn "CIK SYIDA"
Even sudah puas ai cakap nama ai "SYAHIDA"..
Adehla dowg ni..bukan reti nak eja betul2..Tapi nak soh ai gak buat mcam2...
Tapi note yang best, note yang kat bawah ni..
Cube tengok ayat dia
" Cik Syida yg baik hati..."
Semangatnya nak buat keje dari pegawai tu..
Dia pegawai J41..
Tapi antara pegawai yang rapat dengan ai even memula dia masuk, dia macam sombong jew..
Pangkal nama dia ade "TUAN..."
Tapi ai panggil dia "Encik ...."
Tapi dia okey la..
Salu kalau ai sedih or bengang dengan someone kat opis,
Ai akan lepak bilik dia..Borak2 dengan dia sampai ai lega..
Huhuhu...







Arini agak bengang juga di opis hinggakan ai termarah sorang PAP akibat ketidak sabaran beliau..


6 kumen on "Note..note..note..."

++d++ on August 4, 2009 at 4:42 PM said...

hikhik....
note kamu tue macam note seorang kakitangan di opis wid..siap mulut manis agie..wid2...nk mintak tolong ..akak tahu wid tolong akak kan...
adess mulut manis tul...
siap letak note yg banyak atas meja ku...mentang2 semalam saya cuti..hhohoh

bB sYasYa on August 4, 2009 at 4:58 PM said...

huhuhu..
mulut manis pun ade gak..
yg letak note mcm 2 pun ade gak...
tp semuanye lelaki!hahahha

++d++ on August 5, 2009 at 8:20 AM said...

hahahaha..lelaki..ngee
saya wanita2 yang mude2..:P
walaupun mukanyer dah tue...

bB sYasYa on August 5, 2009 at 9:05 AM said...

ade wanita muda muka tua?

ayut on August 8, 2009 at 12:41 PM said...

tu secret admire tu

bB sYasYa on August 8, 2009 at 5:38 PM said...

secret admire mane plak ni?hhuhu

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez