Monday, August 3, 2009

The Proposal

Nukilan bB sYasYa pada 8:33:00 AM

The Proposal
Dah banyak kali tertunda nak tengok cite ni..
At the end, dapat gak..Heheheh
Malam tadi dating2 lagi dengan cik neburaln..
G tengok cite ni kat MBO Melaka Mall..
Amek tayangan kul845..Tak la lewat sangat..
Best gak cite ni...Komedi Romantik!
Seluruh panggung gelak2 sepanjang cite..Termasuk la ai..
Tapi cik neburaln, muka seyes je dari mula sampai abis..Lawak gak tengok muka dia..Hehheeheh
Sowie ye yunk!

10 kumen on "The Proposal"

ayut on August 3, 2009 at 9:31 AM said...

la, I mmg camtu, cuma sesekali bila ada part yg kelakar gila i akan gelak juga, tapi cerita tu mmg best dan tak stereotype love story. U tak nampak lagi time i buat kerja, mmg adakala org takut nak tegur, sbb muka serius sgt.huhu, actually tu spontan, bila i fokus pada sesuatu.huhu-neburaln.

TeD on August 3, 2009 at 9:33 AM said...

b, best ke cite ni... me tunggu GI Joe...

slay86 on August 3, 2009 at 11:04 AM said...

ak pon ske tgk citer nih..sweet..sengal..huhuhu..

bB sYasYa on August 3, 2009 at 1:05 PM said...

to ayut : eh..ngaku pun dia neburaln!hehehhe

to ted : blh thn la ted..okeyla utk tontonan..bb pun tunggu GI Joe ni

to slay86 : udah tengok ye?dgn sape tgk?partner?heheh :P

slay86 on August 3, 2009 at 2:50 PM said...

bbsyasya: tgk ramai2 ngn lbh kurang 40 org lg yg hadir di dlm panggung 2..huhuhuhu...erm..bkn kita tgk sama2 sebelah2 ke..? eheh..

bB sYasYa on August 3, 2009 at 3:43 PM said...

al..itu satu panggung..tp kamu g dgn sape??heheheh

eh..sebelah kanan sy incik neburaln..
sebelah kiri kosong..
erm..mane kamu ye??hehehe

slay86 on August 3, 2009 at 7:10 PM said...

bbsyasya: g ngn sape erk..?? adeh..tiba2 short term memory lost..huhuhuh..i dok seat sblh yg kosong 2..eheeheh..mgkin i berada dlm ati u..2 yg u x dpt kesan di mana i dgn mata kasar..ahaks..

bB sYasYa on August 4, 2009 at 8:35 AM said...

dlm aty i?ahaks!...

pe la u ni..nape tamo ckp jew?takot kantoi ek??hehehe :P

slay86 on August 4, 2009 at 11:12 AM said...

bbsyasya: hahaha..musti dh lama kantoi..u sj nk tggu i confess ke..? i g tgk ngn partner i..huhuhu..gile kn i ni..ske ngaku single..walhal tidak..tp cm best kunon2 single ni..huhuhuhu..

bB sYasYa on August 4, 2009 at 12:39 PM said...

harusla i nk tunggu u confess..
hhahhahaha..
i mmg begitu ok!

tp jd single mmg best..
mcm i ni yg terang lg nyatanye single!hehehe

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez