Sunday, August 29, 2010

1st time dapat BE

Nukilan bB sYasYa pada 11:27:00 PM 2 kumen
Blog ni dah bertahun tak berupdate. Tapi tak sangka plak baru2 ni dapat BE Nuffnang. 1st time la untuk blog ni. Terima kasih ye. Sungguh tak disangka! ^_^

BE baru itu adalah iklan Celcom Facebook SMS. Tapi tak tahu la berapa lama bertahan BE tu sebab blog ni tersangat jarang la diupdate. Hehehehe

Thanks kepada sesiapa yang masih berkunjung ke blog yang sangat bersawang ini. ^_^

Tuesday, March 23, 2010

Baik baik sayang

Nukilan bB sYasYa pada 2:13:00 PM 0 kumen
Aku tak ingin kau menangis bersedih


Sudahi air mata darimu

Yang aku ingin arti hadir diriku

Kan menghapus dukamu sayang



Karena bagiku kau kehormatanku

Dengarkan dengarkan aku



Reff:

Hanya satu pintaku untukmu dan hidupku

Baik baik sayang ada aku untukmu

Hanya satu pintaku di siang dan malammu

Baik baik sayang karna aku untukmu



Semua keinginan akan aku lakukan

Sekuat semampuku sayang

Karena bagiku kau kehormatanku

Dengarkan dengarkan aku



Back to Reff


Dengar lagu ni kat blog someone.. Suka sangat..Harini genap umur 22tahun.. Tapi tak rasa seronok langsung..Entah kenapa la....erm...

Tuesday, January 12, 2010

Link Blog baru

Nukilan bB sYasYa pada 2:32:00 PM 3 kumen
Saya dah ada blog baru even tak berape nak baru.Heheheh..Sila ke link ini ye

Hanya Tentang Sya

Dulu i memang rahsiakan link blog baru ni. Tapi sekarang dah malas dah. So sesiapa yang masih follow blog Empty Life ni, sila la berkunjung ke blog baru saya tu ye. Thanks!

Wednesday, January 6, 2010

Update

Nukilan bB sYasYa pada 11:23:00 AM 5 kumen
Lame gila tak update blog ni. Agak2 ada lagi ke orang yang follow blog i ni?
Masih ada ke yang melawat blog bersawang ni? I nak tau gak...Kalau masih ada, so masih ada harapan la untuk i update blog ni... so kawan-kawan semua, masih follow blog ni ke???? ^_^
 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez